הבית הצבעוני והשמח של משפחת מלמד
נמצא בבניין קומות בקיבוץ בעמק הירדן.

אחרי התלבטויות רבות אם לבנות בית קרקע או לאחד שתי דירות,
 הם בחרו לבנות את ביתם בצמרות העצים,
וליהנות מהפרטיות והירוק שמרוויחים מהחיים בגובה. 

התבקשנו לתכנן מרחב ציבורי מרווח ופתוח,
שידע להכיל פעילויות שונות בו זמנית, יתאים לאורחות חייהם, ובמקביל יעבוד נכון עם כיווני השמש, הרוח והמבנים השכנים.
האתגר באיחוד הדירות היה להביא לניצול מקסימלי של השטח,
תוך התחשבות במסגרת הקיימת ומערכות הבניין. 
העיצוב נדרש להכיל שימוש בצבעים נועזים ושמחים,
ובפריטים שאספו לאורך השנים. לצורך כך נשברו רוב קירות הפנים, הפונקציות מוקמו מחדש, הפתחים הותאמו לתכנית,
 ונבנתה מרפסת חדשה. עיצוב הפנים, עבודות הנגרות, והפרטים שתוכננו על ידינו, השלימו את התחושה שרצינו ליצור.

1/18
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

wmarc.net@gmail.com | 2018 © כל הזכויות שמורות לרוח וחומר - משרד אדריכלים ועיצוב פנים, קיבוץ אלומות